Om Forlaget

Om Forlaget

FORLAGET PASSION startede sin virksomhed i 2014 og er et lille forlag, som med passion og engagement udgiver undervisningsmaterialer til folkeskole og ungdomsuddannelser.
Forskellige undersøgelser om indlæring af fremmedsprog peger i retning af, at eleverne lærer bedst, når de aktivt skal producere sprog både mundtligt og skriftligt, sidstnævnte allerbedst med papir og blyant. Derfor udgiver vi spændende og let tilgængelige manuskripter og opgavehæfter, som med billedbeskrivelser, oversættelses- og grammatikopgaver, krydsord, scramble, filmklip og jeopardyspil alle er med til at give eleverne lyst til at ytre sig på fransk samt give dem mulighed for at udvikle deres tale- og skrivefærdigheder.
Mange af disse skriftlige øvelser ligner de nye opgavetyper til den nye skriftlige eksamen i STX fransk begyndersprog A og har til formål at gøre eleverne fortrolige med disse nye opgavetyper.  Flere af arbejdsopgaverne vil også kunne bruges som små afleveringer.

Forsendelse

Der benyttes og faktureres billigste mulighed for forsendelse gennem GLS.

Retur- og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen/aktiveringskoden.

Hvis du fortryder et køb fra FORLAGET PASSION, kan du returnere varen til:

FORLAGET PASSION
Byvejen 75
5620 Glamsbjerg

Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din faktura eller følgeseddel.

Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til FORLAGET PASSION.

Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage få tilbageført beløbet.

Se i øvrigt de generelle regler hos Forbrugerstyrelsen her: